lag_prizag14_malaDraga Bitar, iz Varaždinske županije, i naredne četiri godine bit će na čelu Lokalne akcijske grupe Prigorje – Zagorje. custodia samsung ipad coque huawei d’occasion Za dopredsjednike su izabrani Mladen Kešer iz Koprivničko-križevačke i Nevenka Benjak iz Krapinsko-zagorske županije. custodia samsung s9 plus oro rosa Kristina Matijašec, Varaždinska županija, nastavit će obavljati tajničke poslove. samsung galaxy note 3 custodia coque huawei Tako su odlučili članovi Skupštine Lag-a Prizag prilikom izbora svog vodstva i ostalih tijela.

 

Govoreći o radu u proteklom četverogodišnjem razdoblju Draga Bitar je naglasila kako je udruga registrirana početkom 2010. custodia per tablet samsung tab e Coque Huawei France godine s ciljem promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenje inicijativa i interesa od značaja za razvoj područja jedanaest jedinica lokalne samouprave koje pokriva. custodia per j5 samsung Inače, LAG je registriran kao peti LAG u Hrvatskoj, a danas ih egzistira više od 60. custodia tablet samsung galaxy tab s2 coque iphone outlet shop Glavni zadatak koji je postavljen pred LAG-ove bila je njegova promocija, animiranje stanovništva o novom promišljanju u planiranju razvoja vlastite sredine, međusobno povezivanje i razmjena iskustava.
U siječnju ove godine s Agencijom za plaćanja poljoprivredi potpisan je Ugovor o financiranju LAG-a u iznosu od 900 000 kuna kroz dvije godine.