podrute_italija_malaOsnovna škola „Podrute“ uključena je u Comenius projekt „Duh nade“ koji se u školi provodi od 1. custodia per samsung 8 plus Coque pour Huawei kolovoza 2012. godine.
Projektom se nastoji povezati učenike i učitelje iz 11 europskih zemalja te upoznati njihovu kulturu i jezik, što je i učinjeno tijekom dosadašnjih susreta u Hrvatskoj, Ujedinjenom kraljevstvu, Rumunjskoj, Norveškoj, Francuskoj, Poljskoj i Italiji.

 

Na susretu održanom na jugu Italije, od 6. custodia da cintura samsung j3 Coque Huawei P20 pas cher do 11. samsung tab e 9 6 custodia bambini coque iphone 7 svibnja, sudjelovalo je 90-tak učitelja i učenika iz 11zemalja. custodia samsung galaxy core plus sm g350 Iz Osnovne škole“ Podrute“ otputovalo je četvero učenika te četvero učitelja. custodia samsung j4 Prilikom susreta održane su razne sportske aktivnosti, igrale su se društvene igre, koje su učenici sami izradili, te je uprizorena dramska predstava u koju su bili uključeni učenici iz svih 11 partnerskih škola. custodia samsung s6 disney Coque huawei U dramskoj predstavi spojene su scene uprizorene na temelju različitih europskih književnih djela, koja su ujedno i polazište svih aktivnosti provedenih u projektu.