pera1_malaPovodom blagdana Svetog Vida, zaštitnika župe Madžarevo, na području Etno parka Gradišće, održana je manifestacija „III. custodia galaxy tab s3 samsung DANI PERE“ čiji je organizator bila Etno udruga „Greben“. custodia samsung a 3 2015 Coque huawei Outlet Cilj manifestacije bio je izabrati najbolju peru – tradicijski kolač s nadjevom od sira, ali i upoznati mlađe naraštaje sa skromnom tradicijskom kuhinjom i kulinarskim umijećem predaka. custodia galaxy j3 6 Coque huawei Outlet U natjecateljskom dijelu manifestacije sudjelovalo je 15 sudionika.

 

Svoje umijeće u pripremi pere prezentirale su udruge i kulturno-umjetnička društva s područja Grada Novog Marofa kao i udruge iz Krapinsko-zagorske županije te brojni pojedinci. custodia samsung a5 2016 oro Coque Huawei P10 Povjerenstvo za ocjenjivanje između petnaestak pera odabralo je tri ponajbolje. samsung galaxy tab s3 9 7 custodia coque huawei d’occasion Prvu nagradu osvojila je pera s orasima Draženke Topolovec iz Madžareva, druga i treća nagrada pripala je perama KUD-a Remetinec dok su u kategorijama kreativnosti, inovativnosti i rustikalnosti nagrađene još tri pere: pera Mirjane Kuzelj iz Jelenščaka, pera iz udruge „Gotala“ te pera Marije Ipša iz Madžareva.
Kulturno-umjetnički program manifestacije započeo je izvođenjem tradicijskog pučkog napjeva „Zdravo, zdravo Vide sveti“. custodia gomma samsung j5 2017 Napjev su otpjevale Jelica Hasija i Milka Bagadur.