gradsko _vijece13_malaPrijedlog ugovora o darivanju nekretnine za izgradnju Srednje škole Novi Marof bila je jedna od točaka dnevnog reda sjednice Gradskog vijeća Grada Novog Marofa.
Naime, u Novom Marofu posljednjih godina djelovala su dislocirana odjeljenja Gospodarske škole Varaždin i Prve gimnazije Varaždin, coque huawei pas cher a nastava se odvijala u prostorima OŠ Novi Marof.

 

Početkom prošle godine osnovana je Srednja škola Novi Marof kojoj su dosadašnji prostori u OŠ Novi Marof postali nedostatni, custodia galaxy core prime g360 Coque huawei jer se u novoj školskoj godini planira odvijanje nastave u ukupno 12 razrednih odjela, custodia antiurto samsung s8 coque iphone X te će se nastava morati odvijati u dvije smjene. custodia samsung tab a Stoga su pokrenute aktivnosti radi izgradnje nove zgrade za potrebe Srednje škole Novi Marof, custodia samsung s6 edge militare a srednja škola obratila se Gradu sa zahtjevom za darovanjem zemljišta za izgradnju nove škole. custodia telefono samsung j3 Coque pour Huawei Inače, ovo zemljište bilo je namijenjeno za športski park., a njegova procijenjena vrijednost je 2,6 milijuna kuna, Coque huawei Outlet odnosno 60 kuna po četvornom metru.