Dječji Olimpijski festival u Novom Marofu

Objavljeno 12. 05. 2019.U petak 10.05.2019. godine u sportskom parku Novi Marof održan je 18.Olimpijski festival dječjih vrtića – Novi Marof , 2019. u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Novog Marofa i Dječjeg vrtića Novi Marof.

Olimpijski festival  otvorio je gradonačelnik Grada Novog Marofa gosp. Siniša Jenkač, koji je mališanima zaželio puno sportske sreće i uspjeha te ugodan boravak u Novom Marofu. Odgojiteljicama i ravnateljicama dječjih vrtića zahvalio se što potiču djecu na sportske aktivnosti koje su preduvjet zdravog i sretnog odrastanja i što podržavaju ovakva dječja natjecanja u kojima je važno sudjelovati, a ne pobijediti.

Na olimpijskom festivalu sudjelovalo je 260 djece iz sedam dječjih vrtića DV „Tratinčica“, DV „Anđeo“, DV „Potočić“, DV Leptirić“, DV „Ježić“, DV „Bambi“  i DV Novi Marof, koji su svoje sportske predispozicije iskazali u trčanju na 60 m, štafeti 4x25m, skoku u dalj, bacanju loptice i malom nogometu.

Unatoč vremenskim uvjetima koji i ove godine nisu bili naklonjeni mališanima  najuzbudljivije  je bilo na nogometnim terenima u dvorani Osnovne škole Novi Marof , gdje su pobjednice turnira u kategoriji djevojčica bile djevojčice DV „Tratinčica“ iz Varaždinskih Toplica, a u kategoriji dječaka pobjednici su bili ekipa DV „Ježić“ iz Črešnjeva.

Mališanima su zaslužene medalje u svim natjecateljskim disciplinama dijelili gradonačelnik Grada Novog Marofa gosp. Siniša Jenkač, gosp Vladimir Vuger predsjednik Zajednice športski udruga Grada Novog Marofa te gosp. Miro Sabolić pradsjednik Upravnog vijeća DV Novi Marof.

Osim mališana natjecale su se i odgojiteljice koje su svoju spretnost i brzinu pokazale u disciplini „ŠTAFETA S BEBOM“ , a najbrže i najspretnije su  bile odgojiteljice DV „Anđeo“ iz Oštica i Sv. Ilije, drugo mjesto pripalo je odgojiteljicama DV „ Bambi“ iz Novog Marofa, a treće mjesto odgojiteljicama DV „Ježić“ iz Črešnjeva.

Zbrojem svih bodova po svim natjecateljskim disciplinama sveukupnim pobjednikom 18. Olimpijskog festivala – Novi Marof  2019.  proglašena je ekipa Dječjeg vrtića „Tratinčica“ iz Varaždinskih Toplica, a odlukom sudaca nagradu  Fair play osvojila je ekipa Dječjeg vrtića „Leptirić“ iz Ljubešćice.Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email


KomentariVezane vijesti

Najčitanije
Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
Radio Novi Marof Uživo

Pon-Pet od 09:00

PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

Svaki dan u 12:00

INFORMATIVNI PROGRAM

SVAKI DAN 0-24

GLAZBENI PROGRAM