Kupu Hrvatskog sportskog ribolovnog saveza

Objavljeno 18. 07. 2018.Sportsko ribolovno društvo Novi Marof sudjelovalo je od 13. do 15. srpnja na Kupu Hrvatskog sportskog ribolovnog saveza u lovu ribe udicom na plovak u kategoriji juniora. Natjecanje je održano u Vukovaru, a lovilo se na rijeci Stara Vuka.

Natjecanje je bilo dvodnevno, a prvog dana Martin Kračun plasirao se na 2. mjesto, Robert Ivanušec na 6. mjesto, a Sebastijan Uranić na 7. mjesto. Ekipno su Novomarofčani zauzeli zauzeli 4. mjesto.

Rezultati drugog dana donijeli su 1. mjesto Martina Kračuna, 2. mjesto Sebastijana Uranića i 9. mjesto Roberta Ivanušeca. To je značilo i ekipno 3. mjesto.

Zbrajanjem rezultata prvog i drugog dana novomarofska ekipa osvaja odlično 3. mjesto u konkurenciji 16 ekipa iz cijele Hrvatske. U pojedinačnom plasmanu član SRD Novi Marof Martin Kračun zauzima 2. mjesto, dok je Sebastijan Uranić natjecanje završio na 13. mjestu, a Robert Ivanušec na 22. mjestu od 47 natjecatelja.

Nakon lanjskog prvog mjesta juniori nisu uspjeli obranit naslov, ali su opet u samom vrhu i to veseli, ističu iz Sportsko ribolovnog društva Novi Marof.Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email


KomentariVezane vijesti

Najčitanije
Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
Radio Novi Marof Uživo

Pon-Pet od 09:00

PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

Svaki dan u 12:00

INFORMATIVNI PROGRAM

SVAKI DAN 0-24

GLAZBENI PROGRAM