Mali Advent u Marofu

Objavljeno 01. 12. 2019.Ovog petka, 29. studenoga  započeo je program Malog Adventa u Marofu te će novomarofčani mnoštvom manjih programa obilježiti vrijeme Došašća.

Tako je ovu subotu, 30. studenoga u holu Kulturnog centra Ivan Rabuzin biti održan predbožićni sajam sa prigodnom ponudom adventskih vjenčića i prigodnih poklona. U 17.00 sati održala se dječja kazališna predstava „Larina Božićna priča“.

Okupljenim Marofčanima pridružio se i gradonačelnik Siniša Jenkač, a kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u galeriji fotografija ispod.

Svake će subote u 18.00 sati uz pratnju jednog crkvenog zbora i blagoslov patera Nikole Šanteka biti upaljena svijeća na adventskom vijencu kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin.

Prva adventska svijeća upaljena je ove subote u 18.00 sati uz zbor „Kraljica mira“ iz Podruta.

Paljenje druge adventske svijeće već tradiciono prati KUD Marof uoči svojeg godišnjeg koncerta. Svijeća će biti upaljena 7. prosinca u 18.00 sati, a koncert započinje u 18.30 sati. Paraleleno će ispred i u holu Kulturnog centra biti Božićni sajam i natjecanje učeničkih zadruga – „Čarolija Božića“ u organizaciji Srednje škole Novi Marof.

Treća svijeća zapalit će se 14.12.2019. u 18.00 sati uz zbor mladih sv. Dominik iz Remetinca, a u 18.30 očekuje vas mjuzikl o sv. Antunu Padovanskom – „Svetac svega svijeta“.

Četvrtu adventsku svijeću , 21.prosinca uveličat će pjesma zbora sv. Antuna Padovanskog iz Novog Marofa čime će se zaključiti Mali advent u Marofu i najaviti Doček Nove godine u podne.Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email


KomentariVezane vijesti

Najčitanije
Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
Radio Novi Marof Uživo

Pon-Pet od 09:00

PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

Svaki dan u 12:00

INFORMATIVNI PROGRAM

SVAKI DAN 0-24

GLAZBENI PROGRAM