Mlade nade Novog Marofa prvaci Županijske lige

Objavljeno 26. 05. 2019.Najmlađa selekcija Novoga Marofa uzrast od 8 i 9 godina ove je natjecateljske sezone osvojila prvo mjesto u Županijskoj ligi prednatjecatelja Županijskog nogometnog saveza Varaždin. U 15 odigranih utakmica mlade nade upisale su 11 pobjeda,  odigrale dvije neriješene utakmice i doživjeli  dva poraza uz gol razliku  31-12 s ukupno 35 osvojenih bodova.

Tijekom natjecateljske sezone za pobjedničku ekipu su igrali : Viktor Valent, Leon Ledinski, Valentino Pofuk, Vili Hohšteter, Jakob Miketek, Leon Štriga, Viktor Koščak, Leonardo Lugar, Karlo Štriga, Rafael Hasija, Matej Roginek, Luka Benjak i Petar Bukovčan, a njihov trener je Milan Miketek. U ime Županijskog nogometnog saveza Varaždin  čestitke na  iznimnom uspjehu im je uputio i uručio medalje za prvo mjesto  Vladimir Vuger, član Izvršnog odbora, ujedno i dopredsjednik NK Novi Marof.

Svečanosti  je bio nazočan gradonačelnik Novoga Marofa Siniša  Jenkač koji je također čestitao igračima, njihovim roditeljima koji ih prate iz utakmice  u utakmicu kao i treneru, te im zaželio  još bolje  sportske uspjehe. Gradonačelnik Jenkač je naglasio kako je njegova osobna želja da se što više mladih bavi sportom i da je na svima odgovornima zadaća da što više mladih  dovedu  na sportske terena i dvorane.

Čestitkama se pridružio i novoizabrani predsjednik NK Novi Marof Ivan Tuk, te im zaželio što bolje sportske rezultata i obećao da će klub pratiti sve uzraste stvaranjem što boljih uvjeta za treniranje i natjecanje, te istaknuo kako se zbog ovakvih rezultata klub ne treba bojati za svoju budućnost.Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email


KomentariVezane vijesti

Najčitanije
Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
Radio Novi Marof Uživo

Pon-Pet od 09:00

PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

Svaki dan u 12:00

INFORMATIVNI PROGRAM

SVAKI DAN 0-24

GLAZBENI PROGRAM