Nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu

Objavljeno 23. 01. 2020.Nastavlja se ulaganje u infrastrukturu u Gradu Novom Marofu. Ovog puta na redu je sportsko igralište u centru Novog Marofa. Projekt uređenja vrijedan je gotovo 200 tisuća kuna, a radovi bi trebali biti završeni u roku od tri mjeseca.

– Prije tri godine zamijenili smo ogradu, a sad uređujemo i drenažu kako bi igralište moglo funkcionirati kako treba. Uređuje se pomoćno igralište, prilazi i postavljaju se zaštitne ograde. To je privremena mjera, ali s obzirom na veliko korištenje samog igrališta te velik broj djece koja se tu okupljaju i skoro svaki dan treniraju, to je nužno učiniti – rekao je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

Dodao je kako je jednako važno kontinuirano ulagati u društveno-sportsku infrastrukturu, kao što se ulaže i u komunalnu.

– Drago mi je da se velik broj djece bavi sportom na tom igralištu i upravo zbog njih želimo podići razinu kvalitete same infrastrukture da bi se u budućnosti okupljalo još više djece i postizali još bolji rezultati u području sporta – zaključio je Jenkač.Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email


KomentariVezane vijesti

Najčitanije
Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
Radio Novi Marof Uživo

Pon-Pet od 09:00

PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

Svaki dan u 12:00

INFORMATIVNI PROGRAM

SVAKI DAN 0-24

GLAZBENI PROGRAM