O nama

Nakon početnog, probnog rada, Radio Novi Marof službeno je krenuo s emitiranjem programa 23. srpnja 1972. godine. “Ovdje Radio Novi Marof” moglo se čuti na početku svakog emitiranja programa, a te davne 1972. godine bilo je to, za današnje pojmove, prilično skromno. Srijeda, subota i nedjelja bili su dani kada je na nekoliko sati uključen odašiljač i tada se moglo čuti što se događa na području tadašnje Općine Novi Marof. Uz vijesti, emitirane su glazbene emisije, a najpopularnija je bila “Emisija želja i čestitaka”.

Kako su prolazile godine, mijenjao se i program Radija, povećavao broj sati dnevnog emitiranja, ali i broj dana emitiranja u tjednu. Također, povećavao se broj onih koji su sudjelovali u kreiranju programa.

Danas na frekvenciji 97,5 Mhz može se slušati program 24 sata, a stalno je zaposleno sedmero djelatnika. U programu su zastupljene različite emisije kojima se nastoji zadovoljiti interes i potrebe naših slušatelja, od informativnih, edukativnih, športskih i glazbenih.

Osim na području Grada Novog Marofa, Radio Novi Marof ima svoje slušatelje na području Grada Varaždinskih Toplica te općina Ljubešćica i Breznički Hum.

Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
Radio Novi Marof Uživo

Pon-Pet od 09:00

PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

Svaki dan u 12:00

INFORMATIVNI PROGRAM

SVAKI DAN 0-24

GLAZBENI PROGRAM

Najčitanije