Potpisan ugovor za modernizaciju cesta u 18 naselja

Objavljeno 02. 10. 2019.Ulaganja u komunalnu infrastrukturu na području Grada Novog Marofa se nastavljaju, a u sljedećem razdoblju bit će izvedeni radovi na modernizaciji – asfaltiranju i sanaciji nerazvrstanih cesta u čak 18 naselja.

U ponedjeljak su gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i Ines Guštek, direktorica tvrtke Pedom asfalti iz Zagreba, koja je odabrana kao najpovoljnija na natječaju, potpisali ugovor o modernizaciji nerazvrstanih cesta. Riječ je o radovima na modernizaciji – asfaltiranju 11 nerazvrstanih cesta, radovima na sanaciji na nerazvrstanim cestama na području Grada Novog Marofa te radovima na izradi prilaza buduće gradske ceste Remečica. Naselja u kojima će se izvoditi radovi su Donje Makojišće, Gornje Makojišće, Jelenščak, Kamena Gorica, Ključ, Krč, Mađarevo, Možđenec, Novi Marof, Orehovec, Podevčevo, Podrute, Presečno, Remetinec, Strmec Remetinečki, Sudovec, Topličica i Završje Podbelsko.

Vrijednost navedenih radova je 2.878.332,50 kuna s PDV-om.

„Posebno me veseli što uskoro kreću radovi i 11 nerazvrstanih cesta će se, između ostalog, asfaltirati na području Novog Marofa. To su ceste koje smo pripremali prošle i ove godine. Tako smo praktički svih 30 naselja na području Novog Marofa, što glavnih naselja što zaselaka, obuhvatili s popravcima, proširenjima, asfaltiranjima. Pred nama su još dva manja natječaja, jedan za asfaltiranje igrališta u Makojišću, jedan za asfaltiranje parkirališta u Oštricama. To znači da ćemo preko 3,5 milijuna kuna uložiti u asfaltiranja, popravke, produžetke, parkirališta, igrališta, ove godine iz našeg proračuna“, izjavio je gradonačelnik Jenkač.

Rok za izvođenje radova je tri mjeseca, a direktorica Guštek je najavila da će se početi što ranije kako bi se iskoristili povoljni vremenski uvjeti za izvođenje radova.Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email


KomentariVezane vijesti

Najčitanije
Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
Radio Novi Marof Uživo

Pon-Pet od 09:00

PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

Svaki dan u 12:00

INFORMATIVNI PROGRAM

SVAKI DAN 0-24

GLAZBENI PROGRAM