Sanacija nerazvrstanih cesta

Objavljeno 04. 04. 2019.Među brojnim radovima na komunalnoj infrastrukturi na području Grada Novog Marofa su i oni na sanaciji nerazvrstanih cesta. Jedna od nedavno uređenih takvih cesta je i ona u Oštricama.

Gradonačelnik Novog Marofa, HDZ-ov Siniša Jenkač, naglašava da su radovi, iako na redovitoj sanaciji nerazvrstanih cesta, u Oštricama bili nešto opsežniji.

„Djelomično smo uredili i pješačke staze te odvodne kanale s obzirom da se radi o brijegu. Ovdje nije klizište, ali bi vode mogle utjecati da imamo takav problem. Zato je to trebalo urediti i napraviti odvodnju s obzirom da je voda nakon kiša često puta ispirala rub asfalta te time ugrožavala promet i pješačku sigurnost“, kaže gradonačelnik i dodaje da je vrijednost radova u Oštricama oko 100 tisuća kuna.

„Ove godine smo u nerazvrstane ceste, sanacije, u raznu infrastrukturu uložili preko 3,5 milijuna kuna. Ovo je dobar primjer na koji ćemo način dalje nastaviti, da takve problematične točke saniramo i da ih osiguramo od oštećivanja“, zaključuje Jenkač.Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email


KomentariVezane vijesti

Najčitanije
Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
Radio Novi Marof Uživo

Pon-Pet od 09:00

PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

Svaki dan u 12:00

INFORMATIVNI PROGRAM

SVAKI DAN 0-24

GLAZBENI PROGRAM