Najava: Zelena čistka 2019.

Objavljeno 08. 04. 2019.Uključite se i ove godine u najveću ekološku kampanju u Hrvatskoj Zelena čistka“, koja će se održati dana 13. travnja 2019. (subota). Podupiranjem kampanje doprinosimo podizanju svijesti građana i omogućujemo aktivno uključivanje građana u rješavanje problema vezanih uz očuvanje okoliša.

Cilj kojeg 13. travnja želimo ostvariti jest čišćenje lokacija u smjeru Belskog dola, izletišta Grebengrad te dolinu rijeke Lonje.

Ovim putem molimo gradske udruge, djelatnike gradskih ustanova i sve građane dobre volje da se odazovu ovoj akciji kako bi uspješno izvršili našu obvezu u sklopu ove kampanje i još bitnije – uredili zagađeni okoliš u našoj neposrednoj blizini.

Podaci o akciji:

  • datum: 13. travnja 2019. godine (subota)
  • vrijeme okupljanja: 9:30 h
  • mjesto okupljanja: u dvorištu tvrtke Novokom d.o.o., Zagorska 31, Novi Marof

Grad Novi Marof osigurat će uključivanje komunalne službe u nabavu kontejnera za sakupljanje otpada, odvoz sakupljenog otpada na odlagalište otpada, kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije – lopate, grablje, rukavice, vreće za smeće i ostalo.

Ipak, iz praktičnih razloga, molimo sudionike akcije da, ako ju posjeduju, ponesu svoju opremu. Prijevoz sudionika akcije do lokacija koje će se uređivati je osiguran, kao i okrjepa po završetku akcije za sve sudionike.

Za ostale informacije i detalje organizacije možete se obratiti referentici Ivani Horvat Dačnik, na e-mail: ivana.horvat@novi-marof.hr, T: 612-744, M: 099 255 2091.

 Na navedene kontakte molimo prijavite vaše sudjelovanje u ovoj akciji.Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email


KomentariVezane vijesti

Najčitanije
Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
Radio Novi Marof Uživo

Pon-Pet od 09:00

PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

Svaki dan u 12:00

INFORMATIVNI PROGRAM

SVAKI DAN 0-24

GLAZBENI PROGRAM