Županija razveselila umirovljenike, puno smijeha i dobro raspoloženje na predstavi „ČINI BARONA TAMBURLANA“

Objavljeno 18. 04. 2019.Varaždinska županija razveselila je umirovljenike s područja Županije organizacijom kajkavske komedije iz 18. stoljeća “ČINI BARONA TAMBURLANA”, jedne od ponajboljih hrvatskih komedija u kojoj glumi niz vrhunskih glumaca, a samoj predstavi svojom pojavom, izričajem i nastupom veliki pečat daje Vid Balog.

Umirovljenici su tako pred Uskršnje blagdane uživali u izvedbi predstave u do kraja ispunjenom varaždinskom HNK-u, a nakon predstave bilo je i organizirano druženje na kojem su Župan Radimir Čačić i Natalija Martinčević svim umirovljenicima čestitali sretne Uskrsne blagdane te ih darivali čokoladnim zečevima i ukrasnim pisanicama.

Župan Čačić naglasio je kako su blagdani prilika da se pojedinim društvenim skupinama čestitaju blagdani te da im se zaželi svako dobro.

– Naši umirovljenici su svakako ljudi koji su odradili svoj radni vijek te su zasluženo i pošteno dočekali mirovinu i na nama je da im uljepšamo umirovljeničke dane. Zato smo i organizirali ovu predstavu kako bi svi mogli uživati u kajkavskoj komediji. Suradnja s našim umirovljenicima je jako dobra, surađujemo na nizu programa i koristim priliku da im čestitam Sretan Uskrs – rekao je Župan Čačić.

U predstavi je uz župana Čačića te Nataliju Martinčević uživala i županijska vijećnica te predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije Jadranka Bahlen te predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Vladimir Kozjak.Sviđa vam se članak?
Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email


KomentariVezane vijesti

  Najčitanije
  Radio Novi Marof Uživo Slušajte radio uživo
  Radio Novi Marof Uživo

  Pon-Pet od 09:00

  PRIJEPODNE S JURJEM GALINOM

  Svaki dan u 12:00

  INFORMATIVNI PROGRAM

  SVAKI DAN 0-24

  GLAZBENI PROGRAM